Gratis Bitcoins verdienen

Je kan online ook gratis bitcoins verdienen, dit zijn echter wel maar kleine bedragen maar alle kleine beetjes helpen! Uiteraard is niets gratis, je moet op de websites bepaalde dingen doen (meestal reclame bekijken)

We geven hier een overzichtje van enkele sites die we getest en goedgekeurd hebben.

www.freebitco.in

Op freebitco.in kan je 1 keer per uur op een soort van slot machine spelen, je wint elke keer tussen de 0.00000209 BTC en de 0.20853753 BTC zodra je gespeeld hebt loopt er een teller van een een uur af en kan je opnieuw spelen.
Met de gewonnen bitcoins kans je eventueel ook nog andere gokspelletjes op de website spelen (Hoger / lager ed) of je kan ze opsparen om te laten uitbetalen naar je bitcoin wallet.

Naast de bitcoins die je elk uur kan winnen krijg je ook elk uur 2 virtuele loterij tickets die je kan inruilen, hier kan je nog eens extra bitcoins mee winnen.

www.btcclicks.com

Op de website www.btcclick.com krijg je betaald op advertenties te bekijken. elke dag komener een 15 a 20 tal advertenties waarop je kan klikken en waarnaar je en korte periode dient te kijken 10 a 20 seconden.
Na het bekijken van de advertentie dien je een captcha te valideren zodat ze weten dat je ook echt kijk, meestal is dit op bepaalde fotos klikken op een simpele rekensom maken. je verdient meestal tussen de 0.00030 mBTC en de 0.00043 mBTC per advertentie.
Je kan ook extra verdienen door vrienden en kenissen aan te brengen, je krijgt dan een percentage van wat zij verdienen.